loading

Links & Artikelen

Leveranciers

logo Kleikracht

Op het platteland van Groningen, in het Reitdiepdal, boeren Martin Wiersema en Jolanda Roggeveld met hun drie kinderen op Kleikracht. Kleikracht is een biologisch melkveebedrijf en kaasboerderij en heeft een boerderijwinkel aan huis.

In de winkel wordt kaas van eigen melk en andere biologische producten verkocht.

In het prachtige Reitdiepdal, net boven Groningen ligt onze biologische boerderij de Onstaheerd. De Onstaheerd is een gemengd bedrijf met vleesvee en akkerbouw. Op onze boerderij is veel te beleven! In het ritme van de seizoenen is er elke seizoen wel weer wat te doen.  Dat maakt ons bedrijf erg geschikt voor verschillende activiteiten.  Onze multifunctionele boerderij is verdeeld in vier onderdelen. Al deze gebieden  zijn  herkenbaar aan hun eigen logo.

Wij zijn een kleinschalig varkensbedrijfje vlak aan de wadden op bijna het noordelijkste puntje van Nederland. Hier houden we op een diervriendelijke en duurzame manier bonte bentheimer varkens.

Artikelen

dvhn[1]

Op 11 oktober 2012 is er een stuk over ons geschreven in het Dagblad van het Noorden.

page_1[1]

In het tijdschift van de stichting Groninger Kerken is in het oktober nummer een thema geweest over Wemen. Ook onze Weem stond erin..

Top