loading

Ook in dit seizoen worden er verschillende concerten en voorstellingen gehouden in ‘T Sael. Deze concerten zijn passend in de middeleeuwse sfeer van het pand.

De gelijknamige ruimte ‘T Sael, een 13e eeuwse ruimte met opkamer heeft een prachtige akoestiek die zich bijzonder goed leent voor intieme concerten.

Bij deze concerten serveren wij uiteraard een heerlijk bourgondisch hapjesbuffet.

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Concert – String-Time

9 February, 2020: 15:00 - 17:30

€15

String-Time

Sfeervol en dynamisch, wild en meditatief, eerlijk en avontuurlijk, …….

Anne en Johan spelen muziek uit verschillende stijlperioden. Van melodieën uit de Ierse folk tot sierlijke
klassieke muziek, van swingend jazzy tot dynamische pop. Zo wisselen zij rustig, harmonieus en meditatief af met dynamisch, heftig en wild.
Met dit uitgebreide repertoire verzorgen ze optredens bij uiteenlopende gelegenheden. Bijvoorbeeld
verhalenfestivals, culturele podia, huiskamerconcerten, kerken, tijdens yoga sessies, meditaties, satsangs
of bij de opening van een expositie. Ze zijn op vele plaatsen inzetbaar. Naast het spelen van bestaand
repertoire houden beide muzikanten ook van experimenteren en improviseren. Hierbij kunnen ook andere muziekinstrumenten aan bod komen. Bij gelegenheid werken ze samen met een schrijver of een dichter. En indien gewenst vertellen beide muzikanten tussen de nummers door graag over hun instrumentarium en over de stukken die ze spelen.

Entreeprijs: €15,00 inclusief bourgondisch hapjesbuffet passend bij de tijd of thema van de muziek.

Vanwege beperkte zitplaatsen is het aan te raden om te reserveren via: of bel 050-3062196

Anne Vos-van Dijk: heeft de cello reeds als klein meisje in haar hart gesloten. Aan het Groninger conservatorium studeerde zij cello bij Ben de Ligt en in Enschede studeerde zij muziektherapie. Anne speelt als continuo celliste in vele uitvoeringen van oude muziek in het hele land. Bovendien is zij een veelgevraagde celliste bij diverse koren en projecten, en maakt zij graag uitstapjes naar Ierse muziek, film- en popmuziek. Anne maakt deel uit van het celloduo Celladon met Mathilde van Wijnen en van het duo Muziekstel met Paul van der Voort met wie zij onder andere interactieve kindervoorstellingen verzorgt. Als bevlogen cellodocent is zij werkzaam bij NoordAkkoord en bij Ars Musica.

Johan Keus: speelt vanaf jonge leeftijd klassiek-, elektrisch- en bas-gitaar. Hij studeerde elektrisch gitaar aan het conservatorium in Groningen. Zijn brede muzikale belangstelling bracht hem de hele wereld over met o.a. Ierse folk, Flamenco, jazz, blues, pop, experimentele muziek, soundscapes en meditatie muziek. Hij werkte samen met o.a. Ernst Langhout, Jack Bottleneck en speelde in de band Souldada, the Moondogs, de Gang van Sake en vers van de pers Afrikaanse muziek met Bouba Keita. Daarnaast geeft hij bas- en gitaarles en workshops. En werkt hij als muziektherapeut met mensen met een beperking.

Details

Date:
9 February, 2020
Time:
15:00 - 17:30
Cost:
€15
Website:
www.tsael.nl

Venue

‘T Sael
Karspelweg 2
Groot Wetsinge, 9773TL Netherlands
+ Google Map
Phone:
0503062196
Website:
www.tsael.nl

Heeft u interesse in het bijwonen van één van onze concerten? U kunt uzelf van een plaats verzekeren door te reserveren met het formulier hier onder.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Aantal personen

  Datum

  Top