loading

Ook in dit seizoen worden er verschillende concerten en voorstellingen gehouden in ‘T Sael. Deze concerten zijn passend in de middeleeuwse sfeer van het pand.

De gelijknamige ruimte ‘T Sael, een 13e eeuwse ruimte met opkamer heeft een prachtige akoestiek die zich bijzonder goed leent voor intieme concerten.

Bij deze concerten serveren wij uiteraard een heerlijk bourgondisch hapjesbuffet.

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Adventsconcert Inge Muntendam, Rhodes Selhorst en Jan de Roos

8 December, 2019: 15:00 - 17:30

€15
Inge Muntendam – Viool
Rhodes Selhorst – Viool
Jan de Roos – Piano
Ze spelen een heel gevarieerd programma met muziek voor 2 violen of voor viool en altviool. Met muziek van verschillende stijlen. Van hele oude muziek, tot aan 20e eeuw.
En natuurlijk ontbreekt Bach niet. Daarvoor hebben ze begeleiding van pianist Jan de Roos.
De mooie muziek, de heerlijke hapjes en de intieme sfeer zorgen voor een prachtige middag

Entreeprijs: €15,00 inclusief bourgondisch hapjesbuffet passend bij tijd of thema van de muziek.

Vanwege beperkte zitplaatsen is het aan te raden om te reserveren via: of bel 050-3062196

CV Inge Muntendam

Inge kreeg haar eerste vioollessen vanaf haar 14e. In 2009 is ze succesvol afgestudeerd aan het Prins Claus conservatorium in Groningen bij Veselina Manikova en Kati Sebestyen. Tijdens haar studie heeft ze ook gestudeerd bij Florian Donderer en Emi Ohi Resnick.

Na het behalen van het Bachelor diploma zette ze haar studie voort aan de Master of Music opleiding aan het Artez Conservatorium en studeerde hier bij Adriaan Stoet. In april 2012 legde ze het master examen af met zeer goed resultaat. Men omschreef haar als een integere en gedreven violiste.
Tijdens haar studie heeft Inge aan verschillende zomercursussen meegedaan, waaronder een aantal keren het Peter de Grote festival en een zomercursus voor strijkers in Davos, Zwitserland. Ze heeft masterclasses gevolgd bij Roland Daugareil, Moshe Hammer, Phillip Graffin, Vadim Brodsky en Emmy Verhey.

Momenteel is Inge actief als kamermusicus, viooldocente bij verschillende muziekscholen en heeft ze privéleerlingen. Daarnaast is ze violiste bij het Noordpoolorkest.

Details

Date:
8 December, 2019
Time:
15:00 - 17:30
Cost:
€15
Website:
www.tsael.nl

Venue

‘T Sael
Karspelweg 2
Groot Wetsinge, 9773TL Netherlands
+ Google Map
Phone:
0503062196
Website:
www.tsael.nl

Heeft u interesse in het bijwonen van één van onze concerten? U kunt uzelf van een plaats verzekeren door te reserveren met het formulier hier onder.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Aantal personen

  Datum

  Top