loading

't Sael

Wij zijn helaas gestopt met de verhuur van ‘T Sael.

Het middeleeuwse voorhuis van de pastorie is te huur voor bijvoorbeeld vergaderingen, brainstormsessies, teambuilding, hei-sessies, bezinningsdagen, exposities of uitvoeringen.  ’T Sael is het oudste gedeelte van het pand. In de 19e eeuw, toen het als pastorie dienst deed, was dit een zaal en een opkamer met bedsteden. Inmiddels is deze ruimte met respect voor het verleden gerestaureerd. De geschiedenis is zichtbaar in de prachtige authentieke details waarmee u zich omringd vindt; een Romaanse raamnis, een middeleeuws venster met glas-in-lood ramen, 17e eeuwse plavuizen en grote ramen met tientallen ruitjes. In de naastgelegen voormalige keuken is een middeleeuwse schouw te bewonderen. ‘T Sael is nu een open ruimte, bij uitstek geschikt voor kleine groepen die een bijeenkomst zoeken met allure. Tevens heeft u vanuit ’T Sael toegang tot de gezellige tuin met verschillende zitjes.
Aantal personen: max. 12 personen (uitvoeringen in overleg)
Opstelling: In het ‘zaal’ gedeelte staat een vaste tafel met stoelen. In de opkamer is een gezellig zitje gerealiseerd.
Zaalvoorzieningen: in overleg.

Tarieven:

Dagdeel:           € 125,00
2 dagdelen:     € 200,00

Prijzen zijn exclusief BTW

Heeft u vragen schroom niet om ze te stellen, er is veel bij ons mogelijk.

Stijlkamer

Bijeenkomen in stijl, dat kan in de empire Stijlkamer. Voorzien van een fraai beschilderde vroeg 19 eeuwse beddenwand en een betegelde stookplaats, is deze ruimte bijzonder sfeervol.  De stijlkamer is apart te reserveren of in combinatie met ’T Sael’.
Aantal personen: max. 8 personen
Opstelling: In de stijlkamer staat een vaste tafel met stoelen.
Zaalvoorzieningen: in overleg.

Tarieven:

Dagdeel:       €  80,00
2 dagdelen: €140,00

Prijzen zijn exclusief BTW
Heeft u vragen schroom niet om ze te stellen, er is veel bij ons mogelijk.

Culinair

Tijdens de concerten, vergadering, verjaardag of trouwerij willen wij u graag verwennen met onze culinaire kunsten. Bij elk concert maken wij een bourgondisch hapjesbuffet uit de tijd en stijl van de muziek. Ook kunt u gebruik maken van onze zelfgemaakte lekkernijen om uw bijeenkomst compleet te maken. Ontbijt, lunch, diner, koffie/thee met taart of hapjes bij de borrel. Wij werken met zoveel mogelijk regionale en biologische producten. In overleg kunnen we een volledig arrangement voor u samen stellen.

Top